Nicki Minaj – Chi- Raq (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

nicki-thumb_tb223Nicki Minaj ne ofera o noua melodie, Chi-Raq, in care are cateva cuvinte de zis despre evenimentele recente: de la controversa legata de Malcom X, la statutul ei in cartier, dar si la noi piese pe care le va oferi in curand.
Anul acesta ar trebui sa avem un nou material de la Nicki Minaj, Pink Print, si chiar daca piesele pe care le-a lansat pana acum nu vor fi incluse pe noul ei disc, oricum sunt o indicatie clara pentru ceea ce va urma. Rapperita pare decisa sa spuna vorba grele si sa se indrepte din nou spre zona de hip-hop si mai putin spre cea dance, cu care a reusit sa domine topurile muzicale.

Nicki Minaj cocheteaza si cu actoria si apare in cel mai nou film al lui Cameron Diaz, unde ii si da replica – The Other Woman. Pana acum, insa, a lansat Looking Ass Nigga, trackul al carui artwork a generat toata controversa legata de Malcom X. In plus, apare si pe Senile, piesa lansata de gasca YMCMB, la care au filmat deja un clip pentru care Nicki e ca scoasa din cartier.

Cum vi se pare piesa? Asteptati noul disc Nicki Minaj?

CITESTE SI:

Tags: , ,