Nick V – Give Way (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Nick V (Nick Vîrneanu), unul dintre upcomerii trance din Romania care a intrat in atentia noastra in ultimul an si jumatate, are un nou debut la una dintre casele de discuri cunoscute la nivel international.
Cu fiecare release pe care il lanseaza, Nick V reuseste sa faca inca un pas inainte si sa cucereasca noi urechi fine de

tranceri pretentiosi si amatori de BPM-uri inalte.

Noi credem ca „Give Way” se va numara printre release-urile sale de succes, mai ales ca acesta i-a deschis un nou drum, si anume cel de la Discover White Label, un label ce face parte din grupul Recoverworld.

 

D-Max, Pulsar, Redus, Sundance, Abora si Extrema Global Music sunt doar cateva dintre casele de discuri la care Nick V si-a lansat piesele incepand cu iulie 2015, cand a debutat cu „Valahia” sub numele Nick V.

„Give Way”, o adevarata bomba uplifting trance (dupa parerea noastra), este cea de-a doua piesa pe anul acesta pe care o auzim de la Nick V, dupa ce in ianuarie a aparut cu „Talisman” pe cel de-al patrulea EP dedicat noilor talente de catre Extrema Global Music.

Noua productie a romanului Nick V va fi lansata abia dupa jumatatea lunii viitoare, mai precis pe 24 aprilie. Pana atunci, cine stie, e posibil sa o auzim in emisiunile radio ale DJ-ilor de muzica trance din prima linie.

Va place genul acesta de uplifting trance cu elemente tech?

 

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,