Neylini – Anotimpuri (single nou)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

neylini---1_tb223Neylini revine intr-o ipostaza romantica: “Anotimpuri”. Artista a renuntat la muzica de club ce i-a adus succesul si vine cu o melodie pop, vesela, de vara, despre iubire.
Neylini a aparut puternic in mijlocul trendului muzical popcorn (muzica dance europeana/balcanica) cu “Muleina”

si a rupt topurile romanesti si balcanice. Pentru ca trendul muzical a trecut la pop, solista tine pasul si vine cu “Anotimpuri”, una din cele mai vesele si pozitive melodii promovate de ea pana acum.

neylini anotimpuri

Muzica si versurile noului single sunt semnate de Sandor Biro, Cristian Mihai Dumitrescu si Andrei Ropcea (Randi).

PLAY!

“‘Anotimpuri’ este continuarea piesei ‘Te iubesc’! Single-ul vorbeste despre felul in care ne putem iubi partenerul si ce poate insemna acesta pentru noi. Cred ca foarte multi indragostiti se vor regasi in versurile noii mele piese, care este practic o declaratie de dragoste trecuta prin toate anotimpurile anului”, a explicat Neylini.

Cele mai recente lansari ale lui Neylini nu au fost tocmai de impact la radio insa “Anotimpuri” parca are mai multe sanse sa ajunga in playlisturi. Anul trecut a cantat alaturi de Muneer in “Te iubesc” iar in urma cu doi ani a adus-o pe Dayla stilizata de colega noastra Dada ce semneaza rubrica de Lifestyle in fiecare zi.

LIKE it? Ar putea fi un hit mai mare decat “Muleina”?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,