Recomandare RBE: Eelke Kleijn feat. Therese – Shed My Skin

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Pentru remixul lunii august am cules din multitudinea de piese lansate in ultimele zile un rework marca Eelke Kleijn pentru un vechi hit vocal dance.
Vorbim despre o piesa lansata in 2002 de

Justin Bieber – Friends (piesa noua)

Written by Adrian on . Posted in Muzica

Despacito sta in continuare in topuri, dar asta nu inseamna ca Justin Bieber nu poate veni cu un nou single. Friends e un track care va prinde la prima ascultare prin beat-ul dansabil si refrenul usor de retinut.

Asculta „Nentori”, de la Arilena Ara, In romana.

Written by Adrian on . Posted in Muzica

Cine n-a auzit macar o data „Nentori”, de la Arilena Ara? Piesa fenomen a fost toata vara In preferintele voastre si a stat saptamani bune pe primul loc In topul cautarilor pe Shazam.
Artista albaneza a cantat piesa live dar

Teo Dora – Labirint (piesa artist nou)

Written by Stefan on . Posted in Muzica

Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, fosta concurenta X Factor, ei single: „Labirint”. Piesa este produsa si compusa in studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.
Single-ul vorbeste despre o poveste in care

Matteo si Uddi vin cu remixul pentru Buna, Marie

Written by Stefan on . Posted in Muzica

Matteo si Uddi vor sa prelungeasca vara si lanseaza remixul oficial al hitului “Buna, Marie!”, semnat Michael Cut, castigatorul concursului de remixuri desfasurat online.Inca de cand a fost lansat, in primele ore, videoclipul

Asculta Cele mai tari piese Alan Walker

Written by Lorelay on . Posted in Muzica

In ciuda controverselor care il inconjoara, Alan Walker e unul dintre numele up-and-coming din zona de muzica electro-house. Tanarul de doar 19 ani a reusit sa ajunga o senzatie pe Spotify si in topurile de specialitate,

The Blizzard & Carol Lee – Always A Stranger (piesa noua)

Written by Lorelay on . Posted in Muzica

Dupa vreo 2 ani de pauza, norvegienii The Blizzard s-au intors in studio la inceputul lui 2017. A treia productie a lor pe anul acesta este „Always A Stranger”, o colaborare vocal progressive trance cu olandeza Carol Lee.

20 de ani de Backstreet Boys!

Written by Alexandru on . Posted in Muzica

Ca sa fim clari de la inceput, nu aniversam 20 de ani de la infiintarea trupei si nici macar 20 de ani de la aparitia albumului lor de debut. Aniversam 20 de ani de la debutul lor pe piata din SUA, care culmea, desi era tara lor natala,

Asculta noul album Bebe Rexha- All Your Fault Pt. 2

Written by Lorelay on . Posted in Muzica

Bebe Rexha ne ofera cel mai nou EP al ei, All Your Fault Pt 2, la doar cateva luni de la aparitia primei parti. Cantareata deja a inceput promovarea acestui EP prin intermediul unor colaborari, iar restul pieselor suna la fel de bine.

Imnul FSOE 500: Aly & Fila with Philippe El Sisi & Omar Sherif feat. Karim Youssef – The Chronicles

Written by Alexandru on . Posted in Muzica

Ca orice eveniment muzical care se respecta, turneul mondial Future Sound of Egypt (FSOE) 500 are imn. Se numeste „The Chronicles” si a luat nastere in urma unui efort comun depus de Philippe El Sisi, Omar Sherif, Karim Youssef si,