Mutu pierde Cupa!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

14-mutu-GSP-02_e0435d26a5In urma unei accidentari la antrenament, joia trecută, Adrian Mutu (35 de ani) a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept. “Briliantul” stă trei săptămâni şi ratează întâlnirea de azi, din Cupă, de la Ploieşti, cu Astra.

Petrolul “şchioapătă”. Cel mai de preţ jucător, Adrian Mutu, s-a ales, în urma unei intrări dure a unui coleg, la un antrenament, cu o leziune la ligamentele genunchiului drept.

14-mutu-GSP-02_e0435d26a5

În urma intervenţiei chirurgicale, atacantul va sta minimum trei săptămâni, astfel că va lipsi la două din cele mai importante meciuri ale stagiunii: azi, cu Astra, în turul semifinalei de Cupă, şi duminică, în partida cu Dinamo, din Liga I.

Mutu, fără gol în acest sezon, se poate considera fericit pentru că exista şi o variantă mai complicată, ce presupunea montarea unui aparat ghipsat, care îl putea ţine departe de gazon mai mult de o lună.

«Păcat, era într-o formă excelentă»
Pentru că s-a optat doar pentru o incizie care i-a curăţat ligamentele, vârful “lupilor” poate reveni la alergări uşoare chiar de la începutul săptămânii viitoare.

“Este o mare pierdere pentru noi. Era într-o formă excelentă, implicat 100% şi s-a demonstrat la meciul cu Astra (n.r. – 1-1 în Liga I) că putea trage echipa după el. Ambiţia şi determinarea lui mă fac să cred că va fi apt în trei săptămâni. Faptul că s-a accidentat la antrenament denotă că ne facem treaba, că ne pregătim la intensitate maximă”, a spus tehnicianul Răzvan Lucescu.

CITESTE SI:

Tags: , , ,