Miley Cyrus va fi studiata la facultate!

Written by blue dj on . Posted in Muzica

miley cyrus - schoolImpactul lui Miley Cyrus a fost atat de puternic anul trecut incat va fi studiata la facultate in cadrul unui curs special menit sa explice cum s-a adresat publicului si ce instrumente a folosit pentru a fi atat de influenta in randul tinerilor.
Skidmore College din Saratoga Springs, New York a atrasa atentia lumii intregi cand a anuntat ca va avea un curs despre Miley Cyrus in vara aceasta. Cursul se va numi „Sociologia lui Miley Cyrus: rasa, clasa, gen si media” si va fi focalizata pe faima artistei si felul in care a atins anumite puncte din rasa, clasa si gen ca sa atraga atentia unui anumit gen de public asupra ei si a-i determina sa o puna pe primele locuri in topuri cumparandu-i albumele si single-urile.

miley cyrus - school

Facultatea din New York a emis un comunicat de presa in care a mentionat ca nu va exista scuturatul din fund in timpul cursului – TWERKING – insa vor exista mai multe laturi ale felului in care strategia lui Miley s-a focalizat pe oamenii de culoare, pe corpul feminin prezentat in trei feluri: bun, rau si urat. Cursul va explora si trecerea de la Hannah Montana la Miley Cyrus.

Desi a venit cu trei melodii reusite: „We Can’t Stop”, „Wrecking Ball” si „Adore yoy”, Miley a devenit artistul-fenomen al anului 2013, nu pentru ca muzica ei a fost cea mai buna ci datorita felului in care fiecare lansare a fost ambalata si servita publicului cu mult scandal, multa controversa si multa nuditate provocatoare. Corpul unei tinere femei nu a mai fost exploatat atat de mult de la Madonna incoace, la inceputul anilor ’90.

miley cyrus - school2

Cum ajungi faimos, cui te adresezi, cat de bine cunosti ascultatorii de muzica de un anumit gen? Acestea sunt trei din intrebarile care vor primi raspuns in cadrul cursului. Genul asta de cursuri au existat si despre Lady Gaga si Beyonce la alte universitati americane.

Ai vrea sa o studiezi pe Miley la scoala?

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,