Miley Cyrus mimeaza sexul cu un penis gonflabil (video)

Written by blue dj on . Posted in Stiri

miley-thumb_127_tb223Miley Cyrus face mereu ceva socant si cu care sa atraga atentia asupra sa. In cel mai recent show al ei, cantareata a trecut la urmatorul nivel: se saruta cu dansatoarele si mimeaza sexul cu un urias dildo!

miley-cyrus-straddles-a-giant-inflatable-penis-onstage-during-london-gig

In turneul Bangerz MIley Cyrus si-a adus o multime de „jucarii” un caine umflat cu aer drept omagiu pentru animalul ei de companie care a murit recent, un hot dog cu care zboara deasupra fanilor, iar cel mai recent a venit cu un dildo urias de care s-a tot frecat pentru ca in final sa mimeze sexul oral cu el. Evident, totul pentru a soca si a ramane in atentia lumii, cea mai buna strategie de promovare pe care un artist a avut-o pana acum. De altfel, e cea mai buna metoda de a o omori pe Hannah Montana, personajul cuminte si dragut pe care l-a interpretat ani de zile si cu care ajunsese sa fie confundata.

Miley Cyrus a lansat anul trecut albumul Bangerz, un disc ce a dat doua hituri foarte mari: We Can’t Stop si Wrecking Ball, urmate apoi de Adore You. A pornit in turneul de promovare al albumului si inca de la primele showuri a avut grija sa socheze pe toata lumea cu miscarile lascive si gesturile sexuale. Chiar si asa, ramane un performer foarte bun, dovada fiind liveul cu Madonna si momentele ei live de la emisiunile unde a fost in promovare.

Ce ziceti de ultima isprava Miley? Mai rau decat sarutul fortat cu Katy Perry?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: ,