Miley Cyrus, dramatica pentru Marc Jacobs

Written by blue dj on . Posted in Monden

800x448xmarc-jacobs-spring-2014-campaign-photos1-800x448_jpg_pagespeed_ic_JVVdfDB2SfPutine sunt imaginile in care Miley Cyrus are o expresie serioasa sau una trista. Iar aceasta campanie este realizata totalmente din astfel de imagini.
In mijlocul iernii, lumea modei si a muzicii a cunoscut o controversa destul de aprinsa – Juergen Teller, un fotograf celebru, a refuzat sa o fotografieze pe Miley Cyrus in campania publicitara pentru brandul high-fashion Marc Jacobs. Insa, acest lucru nu l-a demotivat pe designer, care a ramas in continuare fidel alegerii sale: tanara artista – imagine a campaniei primavara vara 2014 Marc Jacobs.

800x448xmarc-jacobs-spring-2014-campaign-photos1-800x448_jpg_pagespeed_ic_JVVdfDB2Sf

Explicatia fotografului Juergen Teller a fost simpla si onesta – Miley Cyrus este prea scandalagioaica si nu vrea sa isi asocieze imaginea cu a sa. La polul opus, designerul american Marc Jacobs a spus: „O adoram pentru tot ce inseamna ea – energia ei, talentul sau, inteligenta, tot. Nu este nimic ce nu imi place la ea. E foarte naturala si autentica.”

Astfel, fotografiata de David Sims, Miley Cyrus este capturata intr-o atmosfera dark, sumbra, dramatica pe o plaja din L.A., California. Alaturi de ea sunt doua modele cu rol de figuratie, toata atentia concentrandu-se pe tristetea tinerei artiste.

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: ,