Mary J Blige – Whole Damn Year, Therapy (piese noi)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

mary-thumb_654_tb223Mary J Blige lanseaza o piesa emotionanta despre o relatie care nu a mers si asupra careia cantareata Hip-Hop/Soul reflecta. Whole Damn Year e primul single care va promova noul ei album, inregistrat in intregime la Londra, iar Therapy e disponibila pentru dowload gratuit pentru fanii care precomanda albumul.

Piesa a fost produsa si compusa alaturi de Naughty Boy, cel care a venit cu unul dintre hiturile lui 2013, La La La si face parte de pe urmatorul material de studio al reginei Mary J Blige, The London Sessions.

Therapy a fost compusa alaturi de Sam Smith si e inspirat de Amy Winehouse, desi exista unii comentatori care spun ca stilul britanic nu prea i se potriveste lui Mary J Blige si ca Adele ar fi mai potrivita pentru acest gen de piese, in timp ce artista soul/hip-hop ar trebui sa ramana la soundul ei clasic.

Un prim single a fost deja lansat, Right Now fiind o piesa produsa de Disclosure, duo-ul britanic alaturi de care Mary J Blige a mai colaborat pentru piesa F For You, track aflat pe albumul de debut al baietilor. Noul album semnat de Mary J Blige, London Sessions apare oficial in aceasta toamna, iar artista s-a aratat foarte incantata sa lucreze alaturi de cei care compun muzica adevarata.

Cum vi se par piesele? V-ar placea sa ascultati noul ei disc?

CITESTE SI:

Tags: , , , ,