Mary J Blige feat. Kanye West – Love Yourself (piesa noua)

Written by Alexandru on . Posted in Muzica

Mary J Blige vine cu o noua piesa puternica de pe urmatorul ei album. Love Yourself e un featuring cu Kanye West care abunda de un sound clasic soul- cu trompete si beat-uri in care mesajul e cel mai important – nu poti iubit pe altcineva daca nu te iubesti pe tine insuti.

Track-ul construieste incet si sigur, debuteaza cu un pian si ajunge la un refren puternic, pe care Kanye vine sa puncteze cu partea sa.

 

Love Yourself face parte de pe urmatorul album Mary J Blige inspirat din viata ei personala, dupa recentul divort prin care a trecut.

 

Pe langa o noua piesa Mary J Blige ne ofera si tracklistul pentru Strength of a Woman ce include colaborari cu DJ Camper, Bam, Hit-Boy, KAYTRANADA, Quavo, DJ Khaled si Missy Elliot.

1. Love Yourself (feat. Kanye West)
2. Thick Of It
3. Set Me Free
4. It’s Me
5. Glow Up (feat. Quavo, DJ Khaled and Missy Elliott)
6. U + Me (Love Lesson)
7. Indestructible
8. Thank You
9. Survivor
10. Find The Love
11. Smile (feat. Prince Charlez)
12. Telling The Truth (feat. KAYTRANADA)
13. Strength of a Woman
14. Hello Father

Primul single lansat a fost Thick of It, care beneficiaza si de un videoclip pe care il gasiti aici. Precedentul ei disc a fost The London Sessions, ocazie cu care a colaborat cu nume up and coming din industria muzicala: Naughty Boy, Disclosure, Sam Smith, ce i-au dat un sound britanic caracteristic si piese ca Therapy, Right Now sau Whole Damn Year.

Ce ziceti de mesajul piesei?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,