Maroon 5 – Maps (single nou)

Written by Stefan on . Posted in Muzica

maroon-5_tb223Adam Levine si-a vopsit parul blond si a lansat o noua piesa cu Maroon 5! Asculta MAPS, primul single de pe noul album al trupei ce a marcat numeroase hituri pana acum!Noul single Maroon 5 nu reuseste sa uimeasca prin sound deoarece este repetitiv insa cu siguranta ar putea fi unul din hiturile verii.

„MAPS” este primul single pe care Adam Levine si colegii sai il promoveaza de pe albumul „V” pe care il vor lansa in septembrie. Intr-un interviu recent, solistul a declarat ca noul material incorporeaza sound-ul din trecut, din prezent si din viitor asa ca orice asemanare cu hiturile anterioare nu este o coincidenta.

„But I wonder where were you/ When I was at my worst/ Down on my knees/ And you said you had my back/ So I wonder where were you are” – cam asa suna refrenul. PLAY!

Cel mai recent prim single Maroon 5 a fost „Payphone” ce a debutat cu vanzari record de 493.000 de unitati si a intrat direct pe locul al treilea in Billboard Hot 100. Noul album se anunta spectaculos daca luam in calcul faptul ca va include si o colaborare cu Gwen Stefani.

Va fi MAPS un mare hit, are potential sa se auda toata vara la radio?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,