Mark Knight – The Return Of Wolfy (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

mark-knight-arenele-romane_tb223House music is back? Asa se pare, daca e sa ne uitam la primul single al lui Mark Knight din acest an, intitulat sugestiv „The Return Of Wolfy”.
„The Return Of Wolfy” este primul single lansat de Mark Knight dupa fix un an de zile de la lansarea „Your Love”, ultima piesa pe care Mark Knight si-a pus singur amprenta. Intre timp, Mark Knight a mai lansat cateva remixuri si colaborari cu nume precum Stefano Noferini, Sander van Doorn si Underworld, insa nimic nu se compara cu piesele originale ale veteranului muzicii house. Urmarim acum videoclipul ultimul single!

Oooo, da! Ne-a fost dor de acest sound. Ne place mai mult acest Mark Knight, care produce muzica house cu linii melodice dramatice, cu breakdown emotionant si cu acest drive melodic ce ne poarta pasii de dans pe durata intregii piese.

Piesa pe care tocmai am ascultat-o ne aduce aminte de era „Susan”, „Man With The Red Face” a lui Mark Knight, inlocuita in ultimii ani cu sound-urile techno si tech house experimentate de DJ-ul si producatorul britanic in piese precum „Your Love” si „Ten”. Fotografia cu care am ilustrat acest articol este realizata la sfarsitul anului 2012, cand boss-ul Toolroom Records a vizitat Romania la Arenele Romane.

Wolfy is back?

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,