Marcus Schossow & Leon Bolier – The Rant (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

leon-bolier-si-marcus-schossow_tb223Dupa doi ani in care nu i-am mai vazut impreuna pe plan muzical, Marcus Schossow si Leon Bolier lanseaza acum „The Rant”, o colaborare tech house pe care o ofera gratuit fanilor.Suntem in mijlocul verii, perioada care coincide in muzica electronica cu o „campanie electorala” furibunda pentru clasamentul Top 100 DJ Mag.

Ce instrumente de campanie mai bune exista pentru artistii dance dacat oferirea de piese gratis? Marcus Schossow si Leon Bolier merg exact pe aceasta idee, impreunandu-si skill-urile electro-noisy in „The Rant”.

leon bolier si marcus schossow

Marcus Schossow & Leon Bolier – The Rant (piesa noua)

Oferita gratuit spre descarcare pe pagina lui Marcus Schossow, care tocmai a trecut pragul de 200.000 de like-uri, „The Rant” este cea de-a patra colaborare dintre suedezul Marcus Schossow si olandezul Leon Bolier, dupa „Ost Kaas”, „2099” si „Beach Chords”.

Tuturor ne este dor de sound-urile tech-trance ale celor doi, insa trebuie sa ne impacam cu ideea ca e putin probabil sa mai auzim piese care depasesc 128 de batai pe minut de la cele doua nume. Marcus Schossow a lansat recent doua remixuri destul de importante (unul pentru Icona Pop si altul pentru Coldplay), in timp ce Leon Bolier incearca sa revina in atentia noastra cu ceva mai de soi decat ultimele sale productii neinteles de noisy.

Se ridica „The Rant” la nivelul colaborarilor anterioare dintre Leon Bolier si Marcus Schossow?

Tags: , ,