Maratone & Dreamy feat. Danny Claire – You (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

739907_620746337978309_2085137305_o_tb223Adaugam inca o voce in categoria artistilor romani prezenti pe scena trance mondiala si va prezentam cea mai noua piesa a Danielei Elena Glogojeanu, cunoscuta ca Danny Claire. Piesa este produsa de Maratone si Dreamy si se numeste „You”. Debutand in 2005 ca voce de sample pentru piesele lui Adam Nickey de la Anjunabeats, bucuresteancaDanny Claire se poate lauda astazi cu numeroase colaborari, printre producatorii cu care a realizat piese numarandu-se nume precum Cold Rush, Sou Kanai, Michael Angelo si, iata, acm daneziiMaratone si Dreamy, cel din urma avand un an extraordinar. Sa ascultam „You„!

 

Daca Maratone este relativ o figura noua in lumea trance, facandu-si intrarea anul acesta la Redux Recordings, Dreamy (Jack Aiman Hoye) ne-a cucerit la inceputul anului cu „The Truth We Can’t Escape”, o piesa semnata pe noul sau proiect Dawn si preluata de Armin van Buuren atat pe compilatia ASOT 2015, cat si la label-ul A State of Trance. Am inclus-o si noi in topul nostru trance pentru primavara 2015.

Pe Danny Claire am mai mentionat-o la finalul anului trecut, cand am inclus-o cu „Gravity”, colaborarea cu Cold Rush, in playlistul cu cele mai tare piese trance romanesti din 2014.

„You” va fi lansata pe 3 august 2015 la Tytanium, label gestionat de Sean Tyas ce se afla sub umbrela gigantului Black Hole Recordings.

Stiati ca Danny Claire e romanca? 🙂 

Sursa: Urban.ro