MANGO de vara cu Andreea Diaconu

Written by blue dj on . Posted in Monden

mango-summer-2014-catalogue19_tb223Topmodelul roman Andreea Diaconu reuseste o performanta pe care imi este greu sa mi-o explic – este imaginea a doua branduri de haine concurente, in acelasi sezon. Asadar, o vedem si in campaniile brandului suedez H&M dar si in campania de vara a spaniolului MANGO.

Nu este motiv de ingrijorare ci de bucurie maxima – un model roman in campanii internationale, o fata superba, de o expresivitate si naturalete de invidiat.

mango-summer-2014-catalogue4

Campania de vara 2014 MANGO se concentreaza in jurul unei vacante intr-o tara tropicala – undeva prin America de Sud ne place sa ne imaginam. Andreea Diaconu este pusa in numeroase cadre – de la relaxarea intr-un resort, la a poza in piese smart casual si elegante langa o cascada, la a face piata pe strazile prafuite ale unui mic sat.

Coordonatele de stil ale noii colectii MANGO sunt: imprimeuri florale – palmieri cat mai mari pe fundal rosu, verde sau albastru, piese in linii simple, culori neutre si denim sfasaiat.
Piesele cheie sunt si ele restranse la cateva item-uri: rochii fluide, veste ce inlocuiesc sacourile si jachetele, topuri tunica din material lejer imprimat, salopete largi.

Sursa:urban.ro

Tags: ,