Linkin Park – Guilty All the Same feat Rakim (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

linkin-park-billboard-650Linkin Park lanseaza clipul pentru noua lor piesa, Guilty All the Same. In stilul lor obisnuit, trupa nu vine cu un simplu videoclip, ci cu un intreg joc, pentru ca fanii lor sa se joace de-a dreptul cu muzica lor.

linkin-park-billboard-650

Cu ajutorul Project Spark, fanii Linkin Park pot remixa nu doar piesa ci si jocul, venind cu propriile lor variante. In versiunea trupei, jocul e o metafora pentru personajul care fuge de toate lucrurile de care se face vinovat si care il urmaresc. Ideea i-a venit lui Mike Shinoda, care a declarat ca inca de cand era mic a vrut sa faca jocuri. „I saw this cool demo for ‘Project Spark,’ and it just blew my mind,” Hahn said. „For me, the next step was to see if we could showcase our next song as a game instead of a video.

Linkin Park le permite astfel fanilor sa se joace in ce fel doresc cu muzica lor, ceea ce nu multe trupe sunt de acord, No Doubt ajungand inclusiv la proces pentru o asemenea tentativa din partea Guitar Hero. Oricum, nu e prima tentativa a trupei de a lasa fanii sa faca parte din proiectele lor. Prima oara au incercat cu clipul Lost in the Echo, care se folosea de contul de Facebook si prelua poze pentru a le introduce in materialul video.

Ce ziceti de clip? Dar de ideea trupei, inteleg ei mai bine in ce directie merge industria?”

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,