Life On Mars – Esti Pe Plus ( Piesa Noua )

Written by blue dj on . Posted in Muzica

marius mogaDupa succesul pe care l-a inregistrat in ultima vreme cu artisti DeMoga Music precum What’s UP, Adda si Liviu Teodorescu, Marius Moga lanseaza acum, in muzica mainstream, trupa de pop-rock Life On Mars, cunoscuta in ultimii 4 ani mai ales publicului din puburi si cluburi de live.
Hit-ul care va canta la vara din boxele plajelor si ale concertelor se numeste „Esti Pe Plus” (Muzica: Marius Moga, Loredana Cavasdan, Cristian Ungur, iRonic; text: Loredana Cavasdan, Marius Moga)

5

„Am simtit nevoia de mai mult pop-rock pe radio vazand ca Vunk au redeschis drumul cu brio, iar Life On Mars e primul exemplu de band care vine din zona de coveruri si incepe sa-si construiasca un repertoriu original, bazat pe piese pozitive si de drum lung. Nicu Avram, Razvan Grigorescu si Vlad Vedes sunt unii dintre cei mai buni instrumentisti cu care am lucrat. Loredana Cavasdan vine ca cireasa de pe tort si o consider un artist complet – compune, canta si e cea mai zvapaiata fiinta pe scena, de parca a mancat ardei iuti”, a declarat Marius Moga.
Infiintata in anul 2010, trupa Life On Mars este cunoscuta in special publicului de club, dar si industiei de advertising, datorita numarului mare de concerte la party-uri de corporatie. Telespectatorii de show-uri tv muzicale o cunosc pe Loredana Cavasdan (voce) de la Megastar (Prima TV), dar si de la „Vocea Romaniei” (Pro TV).
Nicu Avram, Vlad Vedes si Razvan Grigorescu au o experienta de peste 10 ani in lumea muzicala, cantand cu trupe de succes din Romania.

marius moga

Infiintata in anul 2010, trupa Life On Mars este cunoscuta in special publicului de club, dar si industiei de advertising, datorita numarului mare de concerte la party-uri de corporatie. Telespectatorii de show-uri tv muzicale o cunosc pe Loredana Cavasdan (voce) de la Megastar (Prima TV), dar si de la „Vocea Romaniei” (Pro TV). Nicu Avram, Vlad Vedes si Razvan Grigorescu au o experienta de peste 10 ani in lumea muzicala, cantand cu trupe de succes din Romania.

Crezi ca Va avea succes „Esti pe plus”, va fi hitul verii 2014?

CITESTE SI:

Tags: , , ,