Lidia Buble: primele poze oficiale

Written by blue dj on . Posted in Monden

lidia-buble-222_tb223Lidia Buble s-a lasat pozata in primul shooting oficial din cariera ei! Vezi cum s-a transformat noua solista ce promite sa ii ia locul Andrei in inimile romanilor!
Intr-un shooting foto realizat de Dimitri Caceaune (fotograful preferat al Deliei si, mai nou, si al Alexandrei Stan),

Lidia Buble se tranforma din fata cuminte intr-o femeie tanara dar seducatoare. Dupa ce a atins prima pozitie in toate topurile cu single-ul de debut – Noi simtim la fel – artista descoperita si lansata de Adrian Sina vine cu o noua imagine si indrazneste sa apara fara haine.

lidia buble 1

 

lidia buble 2

In ceea ce priveste controversa legata de numele ei de familie – BUBLE – si vreo legatura cu Michael Buble, Lidia a tinut sa precizeze intr-un interviu de la Kiss FM: „Ar fi fost frumos să fim ceva neamuri, dar nu. Ăsta este numele tatălui, al mamei. Nu e un nume românesc, dar eu sunt româncă.”

lidia buble - 3

Intr-un shooting foto realizat de Dimitri Caceaune (fotograful preferat al Deliei si, mai nou, si al Alexandrei Stan), Lidia Buble se tranforma din fata cuminte intr-o femeie tanara dar seducatoare. Dupa ce a atins prima pozitie in toate topurile cu single-ul de debut – Noi simtim la fel – artista descoperita si lansata de Adrian Sina vine cu o noua imagine si indrazneste sa apara fara haine.

Lidia Buble traieste, intr-un fel, visul american in varianta romaneasca. Este o fata simpla dintr-o familie extrem de numeroasa (are 10 frati, 21 de nepoti si nenumarate alte rude) ce a fost propulsata pe primul loc in topuri cu ajutorul lui Adrian Sina care a descoperit-o anul trecut si a semnat-o la Premium Artist, locul de unde au aparut si boyband-ul Maxim.

Piesa „Noi simtim la fel” a urcat incet si sigur in clasamente iar cand a atins top 10, i-au mai trebuit doua saptamani pentru a ajunge no.1. Pe langa single-ul care este fredonat de toata Romania in ultima luna, Lidia mai este in topurile romanesti (si nu numai) prin „Kamelia”, featuring cu Akcent si DDY Nunes.

Iti place noua imagine a Lidiei Buble?

CITESTE SI:

Tags: