Lexie Shine – The Best Girl (piesa artist nou)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

the-lexie-thumb_tb223Cea mai noua voce din showbizul romanesc Lexie Shine lanseaza cel mai nou single “The Best Girl” produs de NMC & AG Productions.
Primele aparitii la tv, au ajutat-o pe Lexie Shine sa se lanseze si sa evolueze ca artist atat pe piata muzicala din tara noastra cat si internationala.

lexie shine the best girl

Lexie Shine a avut primul contact cu notele muzicale inca din vremea scolii generale, aceasta facand parte inca de la o varsta frageda din corul scolii, unde a ocupat diverse pozitii, printre care si cel de solista, moment in care si-a dat seama ca trebuie sa faca ceva in acest sens. Anii au trecut iar artista nu a stat departe de muzica, fiind la curent tot timpul cu lansarile muzicale cat si trendurile momentelor.

Timpul a trecut, aceasta depasind varsta adolescentei iar in urma cu aproximativ 1 luna, a susitinut primul concert in Oraselul Copiilor, atunci cand a descoperit ca ii place foarte mult atat scena cat si publicul. Declaratie Lexie Shine: “ Atunci cand NMC & AG productions mi-au trimis demo-ul la aceasta piesa, nu m-am putut abtine sa nu ma ridic in picioare sa dansez. Am retinut versurile foarte repede asa ca ne-am apucat in scurt timp de inregistrat. “The Best Girl” este o piesa de club, foarte dansanta, care te duce cu gândul la vara, la distracție. Cat de curand voi intra in studiourile baietilor de la NMC & AG productions pentru a va oferi o noua surpriza pentru toamna.”

Lizie Shine e comparata ca voce cu Lady Gaga, ce ziceti are dreptate?

CITESTE SI:

Tags: ,