LeVant lanseaza un nou album in Club Eden

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

eden_tb258Pe 27 martie 2014, incepand cu ora 21:00 Clubul Eden in colaborare cu Fox Events va găzdui lansarea celui de-al doilea album al proiectului LeVant, un proiect destinat sensibilităților electro-pop contemporane, în numeroase chei neconvenționale: sofisticăciuni electro, hipsterime diafane, suprarealisme aplicate, drame, parodii și canibalisme postmoderne.

Inițial, LeVant a apărut ca un proiect de studio, debutând live în a doua jumătate a anului trecut în diverse cluburi și la festivaluri, printre care Simultan și FILIT, alături de vocea ce se aude pe majoritatea pieselor de pe album, Cristina Pădurariu , dar și alți colaboratori invitați.

eden_tb258Concert
live music
Data si ora
27 martie 2014 / 21:00
Locatia
Club Eden
Adresa
Calea Victoriei 107, Bucuresti
Acces
10 lei
Pagina evenimentului

Noul album se numește Knock, Knock, Ginger și va fi lansat în format digital cu descărcare gratuită. Este probabil unul dintre cele mai interesante materiale audio-conceptuale ale scenei electro autohtone din ultimul timp, având diverse influențe, de la art-pop la chillout, psychedelic, EDM, avant-garde, filtrate în atitudini indie atent personalizate.

Invitații speciali ai evenimentului Oana Maria (Poetrip), actorul Vlad Logigan (performance/recitari) și VJ Caterina Medicina vor fi prezenți pe scenă alături de LeVant.

Dupa lansarea albumului va urma o petrecere pana dimineata.

LINEUP (Program):
WARM-UP concert   21:00 – Nihil —> https://soundcloud.com/nihil0
23:00 – lansare album LeVant —> https://soundcloud.com/levant-1
00:00 – Dobrikan Alin (Radio DEEA) —> https://soundcloud.com/dobrikanalin
1:30 – John Riley (UK) —> https://soundcloud.com/djrylee
3:30 – Polygonal
Va asteptam la lansare in Club Eden!

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , , , ,