Lariss – Dale papi (Piesa Noua,artist nou)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

lariss_tb223Lariss, artista susţinută şi încurajată de Alexandra Stan lansând primul ei single, „Dale Papi”, cântat în limba spaniolă.
Piesa este compusă de Lariss, împreună cu echipa „Midiots Production”, adică David Ciente şi Shift, artistul care a cucerit topurile din ultimul an cu

„Viaţa-i de vină” (feat. George Nicolescu), „După ani şi ani” (feat. Vizi Imre) şi „Sus pe toc” (feat. Marius Moga).

lariss papi dale

„Astăzi este o zi foarte emţionantă pentru mine, încă nu realizez ce se întâmplă. Lansez, în sfârsit, primul meu single, „Dale Papi. Am visat la acest moment încă de acum 5 ani, când eram pe scena Eurovision, în Norvegia, în echipa Paulei Seling, cântând în faţa unui public numeros. Atunci mi-am dorit prima oară să cuceresc sufletul oamenilor cu muzica mea”, a declarat Lariss.

Lariss a început să cânte de la 7 ani, după care a urmat un lung şir de participări la olimpiade şi concursuri, finalizate cu diplome şi trofee. Nascută la Iaşi într-o familie de balerini, cântăreaţa a cochetat, în timpul studiilor la Academia Naţionala de Muzică din Bucureşti, cu mai multe genuri muzicale, de la cel clasic la folclor autentic, jazz, r’n’b, rock şi pop. Din aceeaşi perioadă, doi oameni au influenţat-o şi au încurajat-o să cânte: Crina Mardare, cu care a studiat canto pop şi Mircea Tiberian, la clasa căruia a absolvit Conservatorul.

CITESTE SI:

Tags: ,