Lana Del Rey cucereste Billboard

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

lana-del-ray-coachella-650-430Lana del Rey ia cu asalt topul Billboard odata cu lansarea noului sau single, West Coast. E cel mai bun debut al cantaretei, cu atat mai mult cu cat piesa nici macar nu a inceput sa fie promovata pe radio.
West Coast se afla pe locul 17 in Hot 100, cu 118.000 de copii vandute in

digital, ceea ce o plaseaza pe locul 6 in clasamentul vanzarilor on-line. In plus, piesa Lanei del Rey reuseste sa fie ascultata de peste 2.7 milioane de ori in prima saptamana, cand inca nici nu a fost promovata pe radio de catre label-ul ei, Interscope Records.

West Coast este cel de-al doilea single semnat de Lana del Rey care a ajuns atat de sus in Hot 100, dupa Video Games, care a debutat pe locul 91 in ianuarie 2012, Young and Beautiful pe 22 si Summertime Sadness care a urcat pana pe locul 6 dupa ce a fost remixat de Cedric Gervais.

Lana del Rey a inceput deja promovarea noului sau disc, Ultraviolence, dupa ce initial nici nu se stia daca va mai veni cu un al doilea disc. Debutul ei a fost controversat, insa a reusit sa cucereasca rapid publicul cu Video Games, National Anthem sau Ride.

Ce ziceti de succes Lanei del Rey? Sunteti curiosi sa ascultati Ultraviolence?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,