Lady Gaga o copiaza pe Miley Cyrus cu un penis gonflabil!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

miley-cyrus-lady-gaga-feud_tb223Lady Gaga s-a inspirat de la Madonna, de la David Bowie, de la toti cantaretii anilor 80-90 si a venit cu tot felul de idei si concepte preluate de la altii. Acum insa cantareata copiaza cu talent de la una mai tanara din industria actuala.

Si ce altceva putea sa copieze Mother Monster decat sa apara pe scena si sa danseze alaturi de un urias penis gonflabil, cum a facut si Miley Cyrus in urma cu ceva vreme.

lady gaga penis gonflabil

Mimantul sexului oral ca mai tanara ei colega de scena lipsea, caci in rest Lady Gaga s-a conformat conceptului cu care a venit fosta Hannah Montana.

Poate si aceasta e o noua forma de ARTpop pe care noi nu o stiam, dar pare putin cam prea pe fata. Lady Gaga se afla in turneul de promovare al celui mai nou album al ei, un material care trebuia sa o aduca din nou la nivelul Fame, insa a avut vanzari mai slabe decat se astepta initial si doar un prim single care a prins bine – Applause. Piesa cu R. Kelly, Do What You Want, nu a mai beneficiat de un promo extensiv, desi cei doi au aparut pe la diferite evenimente impreuna si chiar filmasera un clip foarte explicit, care intre timp nu a mai fost lansat.

In schimb, a venit cu G.U.Y., un material video complex, cu tot felul de referiri la cultura generala si nu numai, insa nu a reusit sa ajunga prea sus in topurile muzicale internationale.

Ce ziceti de gestul lui Gaga? Nu e prea pe fata?

CITESTE SI:

Tags: ,