Lady Gaga – G.U.Y ( Videoclip Nou )

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

gaga-thumb_tb223Lady Gaga se razbuna pe intreaga industrie muzicala in cel mai nou clip al ei, care dureaza aproape 12 minute. G.U.Y. sau An ARTPOP Film e un vizual extraordinar, cu o productie impresionanta, dar nu neaparat si cel mai bun track al lui Mother Monster.

Lady-Gaga-that-grape-juice-television-1

 

 

G.U.Y. e pur si simplu o metafora invierii si transformarii. Lady Gaga joaca rolul ingerului cazut, cu tot cu aripi frante, care isi gaseste salvarea in apa si reinvie fix ca Venus, acorduri pe ale carei piese si apare din adancuri, pura si in alb. Alaturi de ea, un monument al reality-show-urilor americane – The Real Housewives of Beverly Hills, transformate in trupa si in acelasi timp in complice. Nu lipsesc nici barbatii aratosi, scenele mimate de sex, echipa de inot sincron si tinutele colorate, perfecte pentru publicul ei LGBT.

Evident, intr-o dorinta de a soca, Lady Gaga invie si alte simboluri ale lumii muzicale si crestine: Iisus Hristos, Ghandi si Regele Muzicii Pop, Michael Jackson, pe care ii foloseste pentru a se razbuna pe toti managerii care umbla dupa bani. Rezultatul, o lume plina de clone frumoase si dominatia Gaga.

It’s interesting because in this video… the fashion and the psychotic sort of whimsy is all happening around me and it’s me almost like Alice in Wonderland going through my own rabbit hole in my brain and re-experiencing the past year of my life.

Haideti sa vedem filmul GUY mai jos

Filmarile au durat sase zile si au avut loc la Hearst Castle, California, locul unde s-a filmat si Spartacus si care nu a mai permis filmari acolo din 1960, iar Gaga este trecuta drept regizor. G.U.Y. nu este deloc o piesa rea, dar oare va fi suficient cat sa ridice albumul ARTPOP, cu vanzari 258 de mii de copii in prima saptamana? Mother Monster a lansat doua single-uri pana acum, Applause si Do What You Want, iar reactiile au fost impartite, unii apreciind zona catre care s-a indreptat cu noul ei disc, altii contestandu-i stilul. Faptul ca nu a avut succesul pe care Gaga miza a dus la concedierea managerului ei, artista acuzandu-l de sabotaj. Cantareata a mers recent la urmatorul nivel si a rugat o performance artist sa vomite pe ea in cadrul unui show live. Mai mult ca sigur Gaga e la curent cu tot ceea ce inseamna cultura si arta, insa se pare ca fanii ei nu au avut aceeasi reactie, genul acesta de showuri facand parte din cultura pop insa nu si din cultura mainstream, in care se afla grosul fanilor sai.

Voua cum vi se pare clipul? Revine Gaga la lucruri mai normale?.

CITESTE SI:

Tags: ,