Lady Gaga – Do What You Want (solo version)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

lady-gaga_tb223Lady Gaga vine si cu versiunea solo pentru cel de-al doilea single extras de pe Artpop. Do What You Want e, in original, un featuring cu R Kelly, dar astazi putem asculta si varianta fara partea cantaretului R&B.
Lady Gaga filmase si un videoclip pentru aceasta piesa cu R Kelly, insa tot proiectul a fost dat uitarii in mijlocul scandalului pe care cantareata l-a avut cu managerul ei pe care l-a acuzat de sabotaj. Intre timp lucrurile par a se fi linstit, iar Mother Monster continua promovarea discului Artpop, un material care a beneficiat de mai putin promo decat ne-am fi asteptat de Gaga.

Pana acum Gaga a mai venit si cu o versiune live, in care canta alaturi de Christina Aguilera, iar fanii isi manifestasera dorinta de a avea o versiune cu videoclip pentru aceasta colaborare.

tumblr_mx8mpdPdxW1qa42jro1_1280

Cel mai recent single lansat de Lady Gaga a fost G.U.Y., cu un videoclip foarte glam in stilul celor pe care cantareata le lansa la inceput si a reusit sa aduca inclusiv staturi de reality show pe langa ea. A inceput si o serie de promouri pe la emisiuni, insa in emisiunea lui Letterman ne-am fi asteptat la mai multe de la ea.

Cum vi se pare varianta fara R. Kelly?

CITESTE SI:

Tags: , ,