La Roux – Let Me Down Gently (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

la-roux-thumb_tb223La Roux se intoarce cu un nou single, Let Me Down Gently, dupa o pauza de de trei ani. Proiectul britanic a avut un succes urias cu trackurile In for the Kill sau Bulletproof, lansate odata cu albumul La Roux.
Trupa a anuntat si ca va veni cu un disc nou in luna iulie a acestui an, cel de-al doilea material de studio fiind intitulat

Trouble in Paradise, iar daca suna la fel de bine ca primul poate pot primi din nou premiul pentru Best Electronic/Dance Album la Grammy.

La Roux au avut un succes urias, iar acum se intorc, desi fanii renuntasera la orice speranta. Elly Jackson declarase in urma cu ceva timp ca nu va lansa nimic oficial pana cand nu va fi sigura ca piesele pe care le ofera nu sunt la aceeasi calitate ca hiturile care au facut proiectul La Roux un asemenea succes. Pana si Kanye West a simtit nevoia sa fie implicat, asa ca a facut un remix pentru In for the Kill. Zvonurile unui nou disc al proiectului britanic au aparut inca de anul trecut, iar unele surse spuneau ca e deja gata la finalul lui martie, asa ca e posibil pe 7 iulie chiar sa avem noul disc.

Cum vi se pare noua piesa? Se ridica la nivelul primelor hituri?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,