KLYDE – Shot me down (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

shot-me-down-300x200Fostul concurent X Factor, Claudiu Nerghes, lansează videoclipul pentru single-ul de debut Shot me down!
A impresionat juriul şi publicul X Factor, sezonul 3, iar acum Claudiu Nergheş, sub numele de scenă KLYDE, revine pe scena muzicală cu single-ul de debut “Shot me down”, ilustrat de un videoclip care atrage atenţia încă de la primele secunde.

1184788_858818454135723_1570804441_n

Piesa a fost compusă si produsa de către artist şi echipa TommoProduction, iar clipul a fost filmat şi regizat de mult titratul Alex Ceauşu.

shot-me-down

Student la medicina dentară, tânărul cântăreţ spune că se regăseşte foarte bine în melodia lansată, iar pasul spre o carieră de succes a fost deja făcut.
“Anul trecut am participat la X-Factor, unde am avut o foarte bună priză la public, nu neapărat cu scopul de a câştiga concursul, cât cu scopul de a mă face remarcat la un nivel mult mai mare. După experienţa show-ului, am avut norocul de a începe colaborarea cu TommoProduction, o echipă minunată care crede în potenţialul meu şi îmi oferă libertatea artistică, de care am nevoie pentru a mă dezvolta. Cu siguranţă, împreună, vom atinge performanţa la care visez de mult timp.

Povestea primului meu single reflectă iubirea şi puterea cu care te loveşte brusc, de aici şi metafora “shot me down with your love”. Este o temă în care sunt sigur că toată lumea se va regăsi cu uşurinţă. “

Klyde abordează un stil diferit faţă de popcornul cu care ne-am obişnuit cu toţii, şi face muzica aşa cum ii dicteaza inima. Este talentat, sexy, carismatic şi pregătit pentru a lua cu asalt industria muzicală de la noi şi nu numai.

“Anul trecut am participat la X-Factor, unde am avut o foarte buna priza la public, nu neaparat cu scopul de a castiga concursul, ci cu scopul de a ma face remarcat la un nivel mult mai mare. Dupa experienta show-ului, am avut norocul de a incepe sa lucrez cu Tommo Production, o echipa minunata care crede in potentialul meu si imi ofera si libertatea artistica, de care am nevoie pentru a ma dezvolta. Cu siguranta impreuna vom atinge performanta la care visez demult. Le-am aratat o idée de piesa pe care o aveam deja, . Ma bucur mult ca le-a placut si am dezvoltat-o de acolo impreuna cu echipa. Povestea single-ului reflecta iubirea si puterea cu care te loveste brusc , de aici si metafora “shot me down with your love”. Este o tema in care sunt sigur ca toata lumea se va regasi cu usurinta. “ – a spus Claudiu Nerghes.

Cel mai recent videoclip lansat de el a fost sub numele N-Tone si a venit la finalul anului trecut sub forma unui alt visual diferit: „Unreachable”.

Ar putea intra in mainstream cu „Shot me down”?

CITESTE SI:

Tags: , ,