Kim Kardashian si Kanye West – coperta cu scandal

Written by blue dj on . Posted in Monden

Kim-Kardashian-Kanye-West-Vogue-3Aparitia lui Kim Kardashian si Kanye West pe coperta VOGUE US – cea mai importante reviste de moda din lume a starnit cu val enorm de nemultumiri, atat din lumea modei, critici si profesionisti dar si din partea publicului larg – cititorilor de Vogue US, care au ales, pur si simplu, sa isi anuleze abonamentele.

Kanye West nu este strain de moda – ba chiar deloc, atat din ipostaza lui de fashion-icon cat si din cea de designer, cu cateva show-uri la activ pe podiumul de la Paris Fashion Week. La fel si Kim Kardashian, a avut atat aparitii pe lista celor prost imbracate dar si pe lista cu Best Dressed.

Kim-Kardashian-Kanye-West-Vogue-3

Asadar, unde ar fi controversa? In mod firesc, o revista de calibrul Vogue, care s-a erijat in Biblia Modei, un reper la care te intorci intotdeauna in probleme de stil si conduita, nu ar trebui sa promoveze non-valoare de nici un fel. Fie ca este vorba despre un brand ce nu respecta un anumit standard de calitate, fie ca este vorba despre personaje din lumea showbiz-ului.

Sarind peste tot ce inseamna Vogue US pana acum, Anna Wintour, redactor sef a publicatiei de peste 20 de ani, a decis sa puna pe coperta poate cel mai popular cuplu al momentului: Kim Kardashian si Kanye West, doi oameni contestati atat separat cat, mai ales, impreuna. Un cuplu care adora publicitatea, care traieste pentru asta si din asta. Aici, intervine elementul moralitate al revistei Vogue.

„The fast-cooling Los Angeles afternoon air is filled with the scent of eucalyptus and mimosa,” asa isi incepe editorul Vogue, Hamish Bowles, povestea ce insoteste coperta si editorialul dedicat celor doi.
De altfel, un pictorial minunat, realizat de Annie Leibovitz, legendara fotografa ce a pozat, de altfel, si campania Kardashian Kollection pentru Sears in 2011.

In apararea proprie, Anna Wintour a declarat ca misiune Vogue a fost dintotdeauna sa ii promoveze pe cei care definesc cultura intr-un moment anume, pe cei ce se remarca si a caror prezenta influenteaza felul in care arata lumea sau in care o percepem noi.”

Acestea fiind spuse – tindem sa vedem doar partea pozitiva a intregii povesti, fantasticele rochii de mireasa purtate de Kim Kardashian – semnate Lanvin, Shiaparelli si Sarah Burton pentru Alexander McQueen.

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,