Kendrick Lamar – Damn (tracklist album nou)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Fanii lui Kendrick Lamar nu au avut foarte mult de asteptat pentru a asculta un nou album de la ei. Rapperul a revenit astazi cu tracklistul complet pentru DAMN dar si data lansarii materialului, care e mai aproape decat ati crede.

De altfel si primul single pe care Kendrick l-a promovat se descurca foarte bine in clasamentele de specialitate si a debutat direct pe pozitia a doua in Hot 100, fix in urma lui Ed Sheeran si al sau Shape of You, hit incontestabil inca de la lansare.

E un moment special in cariera rapperului din Compton, care bifeaza astfel cel mai bine clasat single al carierei sale de pana acum, in postura de artist solo. Impreuna cu Taylor Swift a ajuns pe prima pozitie in 2015 cu piesa Bad Blood, insa acum Humble e primul single rap care sa debuteze asa de sus in ultimii sapte ani.

DAMN, albumul promovat prin intermediul acestui single, va aparea pe 14 aprilie, adica la sfarsitul acestei saptamani, si include colaborari cu Rihanna si U2.

1. BLOOD.
2. DNA.
3. YAH.
4. ELEMENT.
5. FEEL.
6. LOYALTY. (feat. Rihanna)
7. PRIDE.
8. HUMBLE.
9. LUST.
10. LOVE.
11. XXX. (feat. U2)
12. FEAR.
13. GOD.
14. DUCKWORTH.

Videoclipul pentru Humble il gasiti aici, Kendrick nu lipseste oricum din topurile muzicale, pentru ca recent a bifat un featuring cu Maroon 5 pentru Don’t Wanna Now, si cu Sia pentru The Greatest.

Cat de curiosi sunteti sa ascultati noul album Kendrick Lamar?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,