Katy Perry sparge un record de vanzari

Written by blue dj on . Posted in Stiri

katy-thumb_tb223Katy Perry mai bifeaza un record in cariera ei muzicala, dupa ce a primit titlul pentru cel mai bine vandut artisti digital din lume. Rihanna si Taylor Swift sunt la diferenta mare de frumoasa cantareta care a bifat peste 72 de milioane de certificari digitale.

roarnewsitevideostill2

Riri si Taylor Swift sunt in urma cu 52 respectiv 51 de certificari din partea RIAA (Recording Industry Association of America), iar Katy Perry a primit discul de platina de 9 ori pentru single-ul Firework, 16 Platinum Digital Single Awards si 7 multi-Platinums atat pentru featuring-ul cu Snoop Dogg California Gurls, cat si pentru colaborare cu Kanye West – E.T.

Katy Perry a lansat albumul Prism anul trecut, vanzarile fiind mai slabe fata de asteptarile pe care le-am avea de la un artist ce mai are foarte putin pana la a-l intrece pe Regele Muzicii Pop, Michael Jackson. Primul single, Roar, a prins foarte bine, in timp ce Unconditionally, o balada inspirata de relatie ei cu John Mayer, nu afost la fel de bine primit. In schimb, alegerea fanilor, Dark Horse, a devenit rapid un hit, in ciuda faptului ca initial nu a fost luat in considerare ca viitor single.

Ce ziceti de recordul lui Katy Perry?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,