Katy Perry ironizeaza premiile MTV!

Written by blue dj on . Posted in Stiri

katy-perry-vma_tb223Katy Perry se oftica destul de tare pentru cele doua nominalizari primite la MTV VMA 2014 si raspunde intr-o nota ironica! Sa fie vorba de o usa trantita in nas noii printese pop?
Katy Perry e suparata pe MTV pentru prea putinele nominalizari primite la MTV VMA 2014!

Desi are doua nominalizari: Best Female Video si Collaboration Video cu “Dark Horse (feat Juicy J)”, noua printesa a muzicii pop mondiale e indignata de faptul ca videoclipul ROAR a fost complet ignorat de MTV pentru Best Video Music Awards din 2014.

kissy-face

Ca premiu de consolare, Katy a postat pe Twitter mesajul de mai jos in care spune ca se simte bine cu cele peste 569 de milioane de vizualizari pe care le are ROAR pe VEVO.

katy perry

In ce masura are Katy Perry dreptul sa faca glume pe seama MTV-ului? E destul de indreptatita daca ne gandim ca premiile ar trebui sa reflecte cele mai tari videoclipuri ale anului – asta include si materialele cele mai influente, clipurile cu cele mai multe vizualizari. Iar ROAR a avut un impact puternic si a adus o imagine impecabila, efecte speciale impresionante si o multime de personaje simpatice.

Pana acum, Katy Perry a avut 23 de nominalizari la MTV VMA 2014 din care a castigat numai patru premii – din care trei au fost castigate in 2011 (doua pentru Firework, unul pentru ET si unul pentru Wide Awake). E un numar destul de mic daca luam in calcul faptul ca Perry este un artist vizual iar clipurile sale au fost controversate, discutate si au setat un nou standard in clipuri.

Un lucru e clar: 2014 este anul lui Beyonce care are un numar impresionant de nominalizari

Crezi ca premiile castigate de un artist ar trebui sa reflecte succesul lui, are dreptate Katy Perry?

CITESTE SI:

Tags: , , ,