JULIO IGLESIAS revine in Romania

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

poster_-julio-iglesias_20mai__tb258-150x100Data si ora
02 iulie 2015 / 20:00
Locatia
Sala Palatului
Adresa  str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti Acces   280-550 Lei

 

Descriere
UPDATE: Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale la spate si se afla in perioada de recuperare. Desi pregatirile concertului de la Bucuresti se aflau in linie dreapta, organizatorii regreta aceasta situatie neprevazuta si ii informeaza pe spectatori ca spectacolul pe care Julio Iglesias urma sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti,in data de 2 iulie, nu se anuleaza ci, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, noua data urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil. 

Descriere
UPDATE: Julio Iglesias a fost supus unei interventii chirurgicale la spate si se afla in perioada de recuperare. Desi pregatirile concertului de la Bucuresti se aflau in linie dreapta, organizatorii regreta aceasta situatie neprevazuta si ii informeaza pe spectatori ca spectacolul pe care Julio Iglesias urma sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 2 iulie, nu se anuleaza ci, va fi reprogramat pana la sfarsitul acestui an, noua data urmand a fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.

UPDATE: Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă.
Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015.
În continuare, spectatorii interesați să participe la evenimentul din 02 iulie își vor putea procura biletele prin intermediul agenției EVENTIM și online prin www.eventim.ro , la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Nu exista loc in lumea asta unde sa nu se fi auzit vreodata muzica sa. Imaginea lui romantica si prezenta scenica de un magnetism rar intalnit in industria muzicala, au facut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colturile lumii, indiferent de rasa, limba si religie.

Privilegiate sunt, insa, anumite destinatii care au reusit de-a lungul timpului sa patrunda in sufletul marelui artist. Si cum, Romania este una dintre tarile care i-a cucerit inima, starul spaniol se bucura de oportunitatea reintalnirii cu publicul cald de aici, compensand de fiecare data cu o experienta unica, plina de emotie si pasiune, sentimente transmise prin interpretarile sale inegalabile, in concerte live de neuitat.

Dupa succesul inregistrat in vara anului trecut, cand a concertat la Bucuresti cu casa inchisa, Julio Iglesias le pregateste romanilor o mare surpriza. Pana la momentul la care surpriza va fi anuntata public, artistul a facut un prim pas si a inclus Romania in programul turneului ”World Tour 2015”, anuntand astfel doua concerte.

Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor, va sustine un nou concert in data de 20 mai la Sala Palatului din capitala, urmand ca la doar doua zile distanta, mai exact, pe 22 mai, sa-i incante pe toti admiratorii din Ardeal cu o alta reprezentatie de proportii gazduita de Sala Polivalenta din Cluj.

”Nu e recunostinta mai mare pentru viata unui artist ca atunci cand oamenii te lasa sa te intorci in locurile in care ai mai fost si alta data.”- JULIO IGLESIAS

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucuresti ( 20 mai 2015), vor fi puse in vanzare, incepand de miercuri, 4 februarie 2015 si vor fi disponibile prin reteaua EVENTIM si online prin www.eventim.ro, la preturi variabile in functie de categorie, astfel:

VIP – 550 lei;

Cat. 1 – 490 lei;

Cat. 2 – 400 lei;

Cat. 3 – 360 lei;

Cat. 4 – 280 lei;

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,