John Legend pune injuraturile lui Gordon Ramsay pe muzica (video)

Written by blue dj on . Posted in Monden

Chef Gordon Ramsay e cunoscut si pentru altceva decat numarul de stele Michelin pe care le-au adunat restaurantele sale: jignirile si injuraturile pe care le adreseaza concurentilor incapabili sa se ridice la standardele sale. John Legend a fost invitat in emisiunea pe care chef-ul scotian o gazduieste si a venit cu o piesa compusa din fix aceste replici.

Cine s-a uitat la emisiunile lui Gordon Ramsay stie ca te poti amuza copios cu replicile pline de venin, dar si foarte inteligente, venite din partea lui.

 

Meme-uri intregi i-au fost dedicate si nu poti decat sa ii admiri imaginatia in a crea insulte pentru prostia sau neatentia celor care concureaza. Cateva dintre ele apar in piesa lui John Legend, alaturi, inevitabil, de autorul lor.

John Legend a lansat la finalul anului trecut albumul Darkness and Light, material care a ajuns pe locul 14 in Billboard 200, departe de succesul precedentului material, Love in the Future. Primul single promovat a fost Love Me Now, care a ajuns pana pe pozitia 23 in Billboard Hot 100 si pe locuri similare in clasamentele europene. Cel de-al doilea single lansat a fost Penthouse Floor, insa pana acum John Legend nu a reusit sa reproduca succesul pe care l-a inregistrat cu All of Me.

 

Ce ziceti de micul lor moment?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,