John Legend, mai tare ca Michael Jackson si Pharrell

Written by blue dj on . Posted in Stiri

legend-bwJohn Legend il doboara pe Pharrell de pe prima pozitie din Billboard Hot 100. Cantaretul R&B bifeaza primul no. 1 din cariera cu All of Me si il intrece pe super producatorul anului 2013, dupa 10 saptamani in care a dominat clasamentul cu Happy.

All of Me ajunge pe prima pozitie dupa 30 de saptamani petrecute in Hot 100, fiind una dintre cele mai lungi ascensiuni ale unui piese. Precendetele succese in Billboard ale lui Legend includ Ordinary People in 2005 si Greem Light feat Andre 3k din 2008, ambele situate pe locul 24.

Piesa a inceput sa fie difuzata si la noi, chiar daca nu are acelasi impact ca in State, iar John Legend a promovat-o indelung in emisiunile TV de peste Ocean.

Nici Ariana Grande nu sta mai prost, dupa succesul inregistrat cu single-ul de debut, The Way, cantareata americana se afla acum pe locul 3 cu piesa Problem, un featuing cu Iggy Azalea. Rapperita australianca bifeaza astfel doua piese in primele 5 din Hot 100 – cealalta fiind noul ei single, Fancy, pozitionat pe 4, ceea ce inseamna ca Ziggy e cea de-a treia artista rap ce reuseste sa aiba primele doua piese intre acestea cinci.

La 5 ani dupa moartea sa, Michael Jackson se intoarce in clasamentul Hot 100 datorita piesei Love Never Felt So Good, un featuring cu Justin Timberlake pozitionat pe locul 20, cu peste 80 de mii de copii vandute in doar trei zile de la lansare.

Ce ziceti de succesul lui John Legend? Dar de restul pieselor din top?

CITESTE SI:

Tags: , , ,