John Dahlback & Benny Benassi – Blink Again (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

john-dahlback-benny-benassi_tb223John Dahlback, unul dintre cei mai longevivi producatori suedezi de pe scena house, a facut echipa cu reputatul Benny Benassi pentru a reimprospata unul dintre vechile sale hituri, „Blink”. Acum se numeste „Blink Again”!

john dahlback benny benassi

In 2008, cand John Dahlback l-a lansat ca single la Pickadoll Records, propiul sau label pe care l-a inlocuit in 2010 cu Mutants Records, „Blink” a facut ravagii in cluburile din Europa. S-a auzit si in Romania, fiind hit la Radio DEEA in acea perioada. Acum primeste un refresh, gratie unei colaborari cu nimeni altul decat Benny Benassi, the „satisfaction” man!

„Blink Again” va fi out pe 18 aprilie 2014 cu Ultra Records (Ultra Music), unul dintre cele mai bine cotate label-uri dance, organizator al mega-evenimentului Ultra Music Festival care, apropo de asta, va avea loc weekend-ul acesta in Miami.

Dupa ce v-am prezentat „Sing That” in 2012, John Dahlback a fost in primavara anului trecut in Romania, in Club Midi din Cluj-Napoca. 2014 se anunta un an foarte productiv pentru suedezul John Dahlback, acesta avand pregatite o serie de single-uri pe care mizeaza pentru a reintra in atentia fanilor muzicii dance.

Remake-ul pentru „Blink” este un pas bun?

Sursa:urban.ro

Tags: , , ,