JO – Que Sera, sera (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

JO se intoarce cu un nou videoclip si o piesa noua care ne indeamna sa traim fiecare clipa la maxim si sa ne bucuram de fiecare moment al vietii – Que Sera, Sera.
Piesa este o coproductie Cat Music & Famous Production si este compusa de Randi, in studiourile Famous Production.

Videoclipul piesei este regizat de catre SAN si este filmat in cadrul unei petreceri Desperados. Clipul este dinamic, preia din starea piesei si imbina scene de dans si cantat cu demonstratii de sporturi nautice, pe lacul Snagov.

Lansez noul meu single, #QueSeraSera, primavara, cand nu doar natura se trezeste la viata, ci si sentimentele noastre incep sa prinda culoare din nou. Iubim cu pasiune, respiram viata si ne distram alaturi de gasca de prieteni veseli, fara incetare.

Cred ca amintirile frumoase reprezinta adevarata avere a unui om, asa ca haideti sa strangem cat mai multe si mai intense si que sera, sera!”, spune Jo.

JO a fost nelipsita din topuri in ultima perioada: am ascultat-o cu Soapte, apoi a colaborat cu Randi pentru Pana vara viitoare, cu George pentru piesa lui, Nimeni nu-i perfect, iar cel mai recent a venit cu single-ul Cu un picior in rai.

Va place noua ei piesa?

Sursa: Urnam.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,