Jennifer Lopez, [email protected] Good Morning America

Written by blue dj on . Posted in Muzica

j-lo-thumb_87_tb223Jennifer Lopez a trezit orasul New York la viata cu un super show energic la Good Morning America. Diva latino a dat startul cu Booty, o piesa de pe care nu a lipsit coregrafia cu twerking, urmata de noul single First Love si megahitul On the Floor.

J. Lo si-a adus o suita de dansatori hot care sa o insoteasca pe scena si a avut pentru fiecare piesa o coregrafie energica si pe masura, inclusiv pentru Booty. Pentru First Love are in continuare sesiunea de dans latino si finalul cu I’m still Jenny from the block pe care am tot vazut-o in ultima perioada.

Urmariti mai jos!

Cantareata se afla in full mode de promovare al celui mai nou album al ei, A.K.A., despre care predictiile spun ca va avea cele mai scazute vanzari pentru prima saptamana din intreaga ei cariera. Intr-un interviu pe care J. Lo l-a dat recent a precizat ca pentru ea, la fel ca pentru b, nu mai conteaza asa de mult vanzarile din primele saptamani, e ceva ce mai degraba e important pentru noii artisti, carierele lor fiind deja stabile, la fel ca fan-base-ul extins pe care l-au cucerit de-a lungul anilor.

Cel mai nou single Jennifer Lopez e First Love, promovat cu un clip foarte senzual, ocazie cu care Jenny from the block ne aduce aminte ca poate single-urile ei principale sunt dance, insa albumele ei au fost intotdeauna cu si despre dragoste.

Ce ziceti de showul ei live? Merita statutul de icon pe care l-a primit recent?

CITESTE SI:

Tags: , ,