Jaytech – Megastructure (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

jaytech_tb223Dupa ce in 2012 si 2013 a reusit sa faca pasul de la Anjunadeep la Anjunabeats, deci sa iasa din zona underground, Jaytech vine acum cu un nou EP. Prima piesa de pe acesta este eclectica „Megastructure”.

jaytech

Jaytech activeaza in muzica electronica inca din 2006, stablindu-se inca de atunci la Anjunadeep, label-ul deep si progressive house al trioului britanic Above & Beyond. A stat pana in 2012 in zona underground, pana cand a lansat albumul „Multiverse” si a pasit spre zona de main, dezvoltandu-si totodata sound-ul. Noua sa piesa se numeste „Megastructure” si chiar suna ca o megastructura… dance! Plaaay!

Melodia pe care tocmai am ascultat-o impreuna a fost „Record of the week” in cadrul celei mai recente editii Group Therapy Radio, podcastul saptamanal al britanicilor de la Above & Beyond. Exista o stransa intre acestia si „Jimbo” Jaytech, cel din urma insotindu-i pe cei trei britanici in turneul de promovare a albumului Group Therapy. In urma cu fix 2 ani i-am vazut in aceasta formula la World Trade Plaza Bucuresti.

Urmand sa fie lansata pe 14 aprilie impreuna cu „Earthbound” la Anjunabeats, „Megastructure” este un pas inainte pentru Jaytech, in ciuda faptului ca piesa are valente si elemente pe care le-am intalnit in piesele lui DeadMau5 sau ale lui Wolfgang Gartner. Daca v-a placut, s-ar putea sa va incante si albumul „Multiverse”.

Intra in playlistul vostru?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,