Jay Z & Beyonce – Run (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

bey-thumb_tb223Jay Z si Beyonce vin cu un vizual foarte reusit pentru Run – Part II (On the Run), piesa aflata pe albumul Magna Carta Holy Grail. Videoclipul ii aduce in acelasi loc pe Blake Lively, Sean Penn, Jake Gyllenhaal si e in acelasi timp un trailer de film si material de prezentare pentru turneul lor impreuna.

Nici unele filme de la Hollywood nu au un trailer asa de reusit ca cele 3 minute si un pic regizate de Melina Matsoukas si filmate in Los Angeles. Pe lista de invitati ai celor doi se mai afla Don Cheadle, Guillermo Díaz, Emmy Rossum, Rashida Jones si Kidada Jones, iar materialul arata foarte bine, ca o continuare pentru Bonnie & Clyde si Crazy in Love.

PLAY!

Jay Z si Beyonce incearca sa puna in spate scandalul care s-a iscat saptamana trecuta, cand o inregistrare cu Solanga sarind sa il bata pe Hova a aparut pe internet. Daca initial cuplul a pastrat linistea, au oferit in final o declaratie prin care spuneau ca vor sa puna acest incident in urma lor. E cam prima oara cand un asemenea scandal se atinge de cel mai puternic cuplu din industria muzicala, cei doi fiind foarte discreti in ceea ce priveste viata lor personala, iar zvonurile fiind mereu neconfirmate.

In aceasta vara, Jay Z si Beyonce vor merge in turneu impreuna – On the Run – fiind unul dintre showurile importante ale acestui an. Fanii vor putea asculta live Drunk In love, Partition, Pretty Hurts, Part II (On the Run) sau Holy Grail.

Va place vizualul? Ati vrea la un concert din turneul lor?

 

 

Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,