Jason Mraz concert la Bucuresti.

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

Dupa ce a sustinut concerte sold out in toata lumea, si a urcat pe scene precum The Hollywood Bowl, Madison Square Garden si London’s O2 Arena, Jason Mraz vine pentru prima data in Romania! Pe data de 11 martie, fanii il vor putea admira live intr-un concert extraordinar la Sala Radio in Bucuresti.
De la debutul din San Diego, Jason Mraz a calatorit alaturi de

single-urile sale pop-folk in toata lumea, incantand publicul in concerte sau prin lansarile sale pline de suflet.

In aceasta calatorie pe langa laude, aplauze si simpatia publicului, artistul a mai castigat si numeroase premii, discuri de diamant, platina si a scris un capitol important in istoria muzicii cu single-urile sale: “I’m Yours” si “I Won’t Give Up”.

Concert
Data
11 martie 2017 / 19:30
Locatia
Sala Radio
Adresa
Str. General Berthelot Bucuresti

 

 

 

Pentru aceste doua piese, Jason a fost premiat cu doua Premii Grammy din cele 6 nominalizari, a castigat prestigiosul premiu Hal David Songwritter Hall of Fame Award, un Teen Choice si un premiu People’s Choice.

Cei prezenti pe 11 martie la Sala Radio se vor bucura de energia folk-pop-ului indragit pe tot globul intr-un format inedit – Jason si chitara sa, intr-o seara de primavara cu multa emotie si curiozitate. Biletele la concert pot fi achizitionate din retelele Eventim si Eventbook, la preturile de 125 lei, 180 lei si 250 lei.

CITESTE SI:

Tags: , ,