Jason Derulo prezinta tracklistul Talk Dirty

Written by blue dj on . Posted in Muzica

jason-derulo-talk-dirty(1)Jason Derulo se pregateste de lansarea albumului Talk Dirty, material care va aparea in luna aprilie si va fi cel de-al treilea album de studio al sau pe piata din SUA. Cantaretul a colaborat cu cateva nume importante din industrie, iar piesa care a cucerit radiourile din intreaga lume e prima pe lista.

jason-derulo-talk-dirty(1)

Albumul Talk Dirty contine 11 piese care includ colaborari cu Snoop Dogg, Tyga, Kid Ink si productii semnate de RedOne, Timbaland, Wallpapare, The Cataracs, Jon Bellion si Ammo sau Martin Johnson. Pe langa noile piese se regasesc si Stupid Love, Trumpets sau Marry Me, trackuri incluse si pe Tattoos, aparut in toamna anului trecut. Practic Tattoos a fost un EP oferit pentru piata din America, iar albumul full poarta numele Talk Dirty si ofera cateva dintre piesele care au prins bine.

1. “Talk Dirty” feat. 2 Chainz
2. “Wiggle” feat. Snoop Dogg
3. “Trumpets”
4. “Bubblegum” feat. Tyga
5. “Vertigo” feat. Jordin Sparks
6. “Kama Sutra” feat. Kid Ink
7. “Zipper”
8. “The Other Side”
9. “With the Lights On”
10. “Stupid Love”
11. “Marry Me”
Jason Derulo trebuie sa le multumeasca si celor de la One Direction pentru succesul Talk Dirty pe piata americana, dar de ce aflati mai multe citind aici. Cantaretul nu a ezitat sa bata fierul cat e cald, asa ca a venit cu o varianta in spaniola a piesei care a cucerit inclusiv radiourile romanesti si un clip cu vedete, in care acestea se prostesc pe Talk Dirty. Cel mai recent single promovat de Derulo este Stupid Love, dupa Trumpets si Marry Me.

Ce melodii vi se par interesante?

CITESTE SI:

Tags: , , ,