Janet Jackson s-a despartit de miliardarul arab

Written by Alexandru on . Posted in Monden

Nici bine nu au devenit parinti, ca Janet Jackson si sotul ei s-au despartit. Motivele pentru care cei doi au ales sa isi creasca copilul separat inca nu au fost dezvaluite, dar au inceput sa circule povestile despre suma pe care cantareata o va primi in urma divortului.
Al Mana si Janet Jackson s-au casatorit in secret in 2012, iar la inceputul acestui an cei doi au devenit parintii lui Eissa.

MILAN, ITALY – FEBRUARY 21: Janet Jackson and Wissam al Mana attend the Sergio Rossi presentation cocktail during Milan Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2013/14 on February 21, 2013 in Milan, Italy. (Photo by Vincenzo Lombardo/Getty Images for Sergio Rossi)

Omul de afaceri este cel de-al treilea sot al lui Janet Jackson, cantareata fiind maritata in 1984 cu James DeBarge, insa avand doar 18 ani, casatoria a fost anulata cateva luni mai tarziu. Cel de-al doilea sot al ei a fost Rene Elizondo, cei doi fiind casatoriti din 1991 pana in 1999, insa abia in 2000 s-a aflat de relatia lor, cand s-a si incheiat oficial.
Zvonurile dau ca sigura existenta unui contract premarital intre cei doi, asa ca artista americana s-ar putea alege cu o suma mare din averea de peste 800 de milioane de euro a omului de afaceri.

Ce ziceti de vestea asta?

Sursa: Urban.Ro

Tags: