Inna feat Pitbull – Good Time (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

inna---22_tb223A aparut intr-un final videoclipul pentru cea mai tare colaborare a Innei de pana acum, featuringul cu rapperul Pitbull! Vizualul Good Time e foarte colorat, cu multe dansatoare, sincroane si costumatii futuriste.

Evident, cadrele cu Pitbull au fost filmate separate si sunt difuzate intr-un sistem audio video pe care ruleaza tot felul de mesaje si hashtags. Inna schimba o multime de tinute colorate in functie de fiecare mesaj, de la plaja, la papusi Barbie, majorete si jucat golf sau baseball.

inna-lanseaza-o-noua-melodie-alaturi-de-pitbull-asculta-aici-piesa-good-time-video_1_size7

PLAY!

Producatorii acestei piese sunt Wallpaper si Axident, aceeasi echipa care a produs “Talk Dirty” (Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” (Jason Derulo feat. Snoop Dogg), iar songwriterii sunt Thomas Troelsen (a scris piesa “Marabou” a Antoniei si “More than Friends” – Inna feat. Daddy Yankee), J. Hart si Pitbull.

Inna nu se afla la prima colaborare cu Pitbull, ei au mai lucrat impreuna si pentru piesa All The Things care se regaseste pe albumul precedent al rapperului – Global Warming – Meltdown. Acum, Inna se aude pe radio intr-un featuring cu Puya, Striga, insa am ascultat-o si cu Cola Song, colaborarea ei cu J. Balvin destinata mai ales piesei din America de Sud unde cantareata are cel mai mare succes.

Cum vi se pare clipul? Dar de piesa asta ce ziceti?

CITESTE SI:

Tags: , ,