INNA feat J Balvin – Cola Song (PREVIEW)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

1396854313556eae14Americanii sunt la picioarele Innei. Video – “Cola Song” a cucerit deja Hollywood-ul.
Inna lansează marţi, 15 aprilie, videoclipul piesei “Cola Song”, pe care o cântă alături de J. Balvin. Pentru că vrea să intre în forţă în toate topurile cu noul ei hit, Inna vrea să se asigure că piesa va “rupe” în toate colţurile lumii. Pe lângă o promovare agresivă pe internet, Inna a “testat” piaţa aşa cum niciun artist nu a mai făcut-o vreodată.

1396854313556eae14

INNA feat J Balvin – Cola Song (PREVIEW)


Mişcarea a fost făcută simplu. Cei care se ocupă de promovarea Innei au luat o cameră, un iPod, şi o pereche de căşti şi au dat o tură pe străzile din Hollywood şi i-au pus pe oameni să asculte “Cola Song”. Norocoşii care au auzit în premieră următorul hit al Innei au fost super-încântaţi de cum sună piesa. Uite cât de tari au fost reacţiile lor.

Până să lanseze videoclipul piesei “Cola Song”, Inna a dat deja o lovitură grea şi a semnat cu una din cele mai puternice case de discuri din lume. Inna a semnat cu “Atlantic Records”, casă ce îi are în portofoliu printre alţii pe Bruno Mars, James Blunt, Missy Elliott, Ed Sheeran, Flo Rida, Jason Derulo, Skrillex sau Wiz Khalifa.

CITESTE SI:

Tags: , , ,