In luna aprilie, innoieste-ti garderoba, alaturi de revista GLAMOUR

Written by blue dj on . Posted in Monden

GLAMOUR Shopping WeekIntre 7 si 13 aprilie are loc o noua editie de GLAMOUR Shopping Week: zeci de magazine din Bucuresti si din tara au pregatit pentru cititoarele GLAMOUR promotii si discounturi de pâna la 30%.
Impreuna cu numarul de aprilie al revistei GLAMOUR este disponibil si cardul GLAMOUR Shopping Card, cu care cititoarele GLAMOUR pot avea reduceri si promotii de pâna la 30% in zeci de magazine din tara.

GLAMOUR Shopping Week

In luna aprilie, revista GLAMOUR isi invita cititoarele sa-si innoiasca garderoba, in cadrul saptamânii speciale de cumparaturi, GLAMOUR Shopping Week. Incepând de astazi, 7 aprilie, pâna duminica, 13 aprilie, cititoarele GLAMOUR pot sa plece la shopping. Au o multime de magazine si branduri cunoscute care le vor oferi reduceri de pâna la 30% doar la prezentarea GLAMOUR Shopping Card la casa de marcat sau promotii speciale.

Ofertele speciale si reducerile de pâna la 30% la brandurile preferate sunt disponibile, in toata tara, in magazinele: Bata, B&B Collection, Be in time, Carturesti, Cielo Venezia, Desigual, Gatta, Guban, Karen Millen, Kendra, Marionnaud, Meli Melo, Melkior, Mio Bio, New Yorker, Nissa, OPTIblu, Pandora, Parfois, Pepper, SENSIblu, Sephora, Splend’or, Yves Rocher.

Mai multe detalii gasiti si pe www.glamourmagazine.ro

GLAMOUR este una dintre revistele internationale de succes, cu 16 editii pe intreg mapamondul: de la SUA la Marea Britanie, America de Sud, Rusia, Italia si Brazilia.

GLAMOUR a revolutionat piata revistelor pentru femei: editia italiana a fost cea care a inventat formatul pocket-size in 1998, iar editia britanica a revistei GLAMOUR a fost prima lansata direct in acest format, in 2001.

Aproape in toate tarile in care a fost lansata a ajuns rapid pe numarul 1 ca numar de copii vândute. In Statele Unite a batut toate recordurile, vânzând peste 2 milioane de exemplare pe luna!

GLAMOUR a fost lansata in România in noiembrie 2006. De atunci GLAMOUR este o prezenta constanta pe lista oricarei fashionista.

Tags: ,