Iggy Azalea – Can’t Lose (piesa noua)

Written by Alexandru on . Posted in Muzica

Iggy Azalea lanseaza o noua piesa in featuring cu Lil Uzi Vert, un track care se regasi si pe urmatorul ei material de studio. Can’t Lose are distors, versuri despre bani, diamante si faima si e inclusa pe compilatia Direct Deposit 2, lansata de Def Jam.

Noi tot asteptam ceva nou de la Iggy Azalea, mai ales ca rapperita australiana ar fi trebuit sa vina si cu albumul Digital Distorsion inca de anul trecut. Totusi, Iggy a adresat problema si si-a cerut scuze fanilor care asteapta ceva nou de la ea: “I felt it was important to say; I know its been a long wait for my album – SORR. I hope my fans understand my life has been filled with so many personal changes. I felt it was important I made some creative changes too – I needed my album to reflect where my head’s at in 2017.”“I really appreciate the patience & I’m so excited for all the new music, new visuals, album preorder dates etc. I’ll be releasing throughout the month of March. Thanks for your support.”

Digital Distorsion a fost anuntat inca din octombrie 2015, iar anul trecut Iggy Azalea parea gata sa il si lanseze. Venise cu doua piese noi, Azillion si Team, care insa abia s-a auzit, ajungand doar pe locul 8 in Hot Rap Songs si pe pozitia 42 in Billboard Hot 100. Albumul nu a mai aparut poate si din cauza impactului scazut al single-urilor, dar si pentru ca viata personala a rapperitei a luat o turnura negativa, aceasta despartindu-se de logodnicul ei si anuland nunta.

CITESTE SI:

Tags: ,