Ianna Novac – Ca furtuna (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

iannaFosta componenta a trupei A.S.I.A, Ianna Novac a lansat noul single “Ca furtuna”.
Dupa ce la inceputul acestui an a devenit prima artista din Romania si Rep. Moldova difuzata pe cel mai important post tv de muzica clasica si

pop-opera din lume, C Music Tv de la Londra, soprana Ianna Novac da o noua lovitura: lansarea noului single “Ca furtuna” i-a adus aprecieri pozitive din partea publicului si a posturilor radio si tv de specialitate.

ianna

Piesa “Ca furtuna”, compusa de Daniel Alexandrescu (K1), versurile apartinand textierei Liliana Stefan, prezinta 2 premiere in cariera Iannei Novac: in primul rand este interpretata intr-o maniera pop-rock, o surpriza pentru fanii sopranei obisnuiti cu sonoritatile clasice, si, in al doilea rand, este prima piesa in limba romana de la lansarea proiectului ei solo. Noua piesa va beneficia in curand si de videoclip.

Asculta Ianna Novac – Ca furtuna

“Povestea piesei e a noastra, a tuturor,in care oricine se regaseste, iar mesajul este unul motivational: cand crezi ca totul in viata s-a terminat, trebuie sa gasesti forta sa te ridici si sa mergi mai departe “Ca furtuna”, a declarat Ianna, artista cunoscuta ca “Vocea de Aur de peste Prut”.

 

 

 

Sursa:music4all.ro

Tags: ,