Huawei si-a prezentat noile flagship-uri.

Written by blue dj on . Posted in Stiri

Huawei, care ocupa locul 3 pe piata de smartphone-uri dupa Apple si Samsung, si-a prezentat la Mobile World Congress 2017 noile flagship-uri: P10 si P10 Plus.
Cu un design care, in mare, duce cu gandul la ultimele trei modele de iPhone, cele doua noi smartphone-uri pastreaza totusi o doza de

originalitate, care se vede cel mai bine in zona in care sunt pozitionate cele doua camere foto.

Huawei duce mai departe parteneriatul cu cei de la Leica si continua trendul cu doua camere foto.
Ambele telefoane au o camera foto de 20 MP cu senzor monocrom si una de 12 MP cu senzor color.

Camera lui P10 are o apertura f/2.2, in timp ce senzorul foto de pe P10 Plus va primi mai multa lumina, gratie unei aperturi f/1.8.

Ecranul lui P10 este de 5,1 inch, cu rezolutie full HD, in timp ce P10 Plus ridica stacheta la 5,5 inch, cu rezolutie QHD.

Cele doua device-uri folosesc un chipset Kirin 960. P10 ofera 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare, in timp ce P10 Plus va oferi 6 GB RAM si 128 GB pentru stocare interna.

Ambele includ suport pentru carduri de memorie.

Cum era normal, modelul P10 Plus are o baterie mai mare – 3.750 mAh, fata de 3.200 mAh, cat este capacitatea bateriei cu care este dotat P10.

Huawei a promis in cadrul evenimentului de lansare ca aplicatiile se vor deschide pe noile sale telefoane cu 20% mai repede decat pe restul device-urilor.

Acest lucru, sustine producatorul, se datoreaza algoritmilor de inteligenta artificiala, care vor invata si vor face modificari in functie de modul in care utilizatorul foloseste telefonul.

Cele doua telefoane vor intra pe piata europeana in martie.
P10 va costa 649 de euro, in timp ce P10 Plus va putea fi cumparat cu 699 de euro.

CITESTE SI:

Tags: , , , , , ,