Horia Brenciu va onora scaunul juraţilor de la „Te cunosc de undeva”!

Written by blue dj on . Posted in Monden

190x143_13955711661d9de692Horia Brenciu va onora scaunul juraţilor de la „Te cunosc de undeva”! Schimbarea ar putea fi pe termen îndelungat
Emisiunea „Te cunosc de undeva”, difuzată în data de 29 martie, va avea o surpriză de proporţii pentru telespectatori! Horia Brenciu va face parte din juraţii emisiunii de talente.

636x709_13955711661d9de692
Rolul de jurat al emisiunii i s-ar potrivi ca o mănuşă artistului! Horia Brenciu este cunoscut ca fiind una dintre cele mai emblematice figuri ale spectacolului românesc. Atât talentele actoriceşti, cât şi cele muzicale, pe care le deţine vor fi adevărate atuu-uri în jurizarea show-ului „Te cunosc de undeva”.
Horia Brenciu a văzut această schimbare ca fiind o nouă provocare pentru cariera sa şi a avut parte de tot sprijinul noilor colegi de la Antena1:
„De la maşinişti şi regizori de platou, de la directori de imagine şi până la vedetele postului, m-am trezit cu mesaje şi telefoane de genul „Bine ai revenit” sau „Când ai nevoie de mine mă găseşti aici”. Pe scurt, au fost multe zâmbete şi mesaje din toate colţurile trustului. Primul pas a fost plăcut, dar nu sunt deloc omul care să se culce pe-o ureche. Tot ceea ce vreau este să muncesc şi să mă ridic dincolo de aşteptările tuturor, în special ale publicului”, a spus Horia Brenciu, într-un comunicat de presă.
Se pare că schimbarea aceasta s-ar putea transforma dintr-o simplă „vizită”, în ceva permanent, însă toate acestea vor fi aflate abia pe data de 29 martie, de la 20:30, în timpul emisiunii. Juraţii au pregătit o serie de surprize pentru telespectatorii „Te cunosc de undeva”.
„Planetele, stelele şi încă vreo 20 de motive au determinat această schimbare în viaţa profesională, la care se adaugă faptul că dorinţa celor de la Antena 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partener, nu numai pentru postura de jurat, dar şi pentru cariera mea de cântăreţ şi producător de spectacole, iar aici am găsit această susţinere”, a motivat Brenciu, plecarea sa de la ProTV.

Sursa:spynews.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,