Hazem Beltagui & Neev Kennedy – Colors Of The Night (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

hazem beltagui(3)Egipteanul Hazem Beltagui, upcomer-ul momentului in muzica trance, scoate productii de calitate pe banda rulanta. Pentru urmatorul single, intitulat “Colors Of The Night”, a colaborat cu Neev Kennedy.

Cand auzi o piesa care te duce imediat cu gandul la melotrance, stii sigur ca ai in difuzoare o productie de la Hazem Beltagui. Nu e de multa vreme pe scena trance, insa parca il cunoastem de o viata datorita frecventei cu care lanseaza piese si remixuri. Suntem abia in luna aprilie, iar ceea ce urmeaza sa va prezentam este cel de-al noulea release al egipteanului din acest an. Ascultam “Colors of The Night”, noua lui piesa realizata in colaborare cu vocalista Neev Kennedy.

Suntem fani ai declarati ai sound-ului pe care Hazem Beltagui l-a adus odata cu piesele sale, iar “Colors Of The Night” ne confirma preocuparea acestuia pentru muzica trance melodica si emotionala.

Este cel de-al treilea vocal single din acest an al lui Hazem, dupa “Lost Again” (cu Rebecca Louise Burch) si “Silent For So Long” cu Susana. Va fi lansat la label-ul How Trance Works, imprint al Sir Adrian Music, pe 28 aprilie 2014.

Va place melotrance-ul lui Hazem Beltagui?

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,